Saját történetüket viszik színre – Rezes Judit és Szabó Győző az Alinda vendége volt

2017 december 02. szombat, 11:33

Loveshake – Az élet összeráz címmel színházi duettre készül Rezes Judit és Szabó Győző saját, igaz történetük alapján. A színészpár Veiszer Alinda vendége volt.

Szabó Győző elárulta, még nem házasok, bár a lánykérés már megtörtént 3 évvel ezelőtt. Rezes Judit elmondta, a nagyobb projekt most az, hogy lakást vegyenek, és nem szeretne esküvőre költeni. Idejük se lenne rá: Győző a nyarat végigdolgozta, Judit is rengeteget dolgozik. A januárban a Hatszín Teátrumban bemutatandó előadásukról Szabó Győző elmondta, a története keverve lesz a fikcióval, nem feltétlenül törekedtek a dokumentarista szemlélethez.

“A Szombat esti láz után elindult az ötletelés, hogy lehetne csinálni valamit együtt. Azt gondoltuk, hogy legyen táncos, legyen énekes produkció. Majd úgy alakult, hogy nem egy darabot szeretnénk megcsinálni és egy rendezőt hívni. Annyira adott volt, hogy mivel ketten vagyunk benne, akkor szóljon ez rólunk” – mesélte Rezes Judit.

“Mindenképpen egy összművészeti dolgot szerettünk volna csinálni. Judit jól táncol, remekül énekel. Itt van egy pár, minden adott volt. Beszélgettünk dramaturgokkal, beszélgettünk szövegírókkal, nem mindent mi csinálunk, nagyon sok segítséget kaptunk. Elkezdtünk sztorizgatni, szerintem nagyon különleges dolgok történnek velünk. Minden kapcsolatnak vannak mélypontjai. Vannak nagyon fájdalmas pontok, amin túl tudtunk lépni. Az emberek 99 százaléka a könnyebb utat választja, szerintem mi vagyunk az 1 százalék, akik konkrét helyzetekben nem azt az utat választottuk, amit mások választanak, és így felül kerekedtünk saját magunkon” – mondta Szabó Győző.

Rezes Judit elárulta, még nincs teljesen kész a produkció, még akadnak benne homályos pontok, most alakítják ki a produkció határait. “Az egyik szempontja az volt az előadásnak, hogy talán én is megértsem, miért vagyunk együtt, és miért vagyunk ilyen régóta együtt” – tette hozzá a színésznő.