Súlyos lovasbalesetet szenvedett Sasvári Sándor

2018 január 09. kedd, 21:57

Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színész Facebook-oldalán tájékoztatta követőit arról, hogy súlyos lovasbalesetet szenvedett. 

Sasvári Sándor


Sasvári Sándor posztjában beszámolt jelenlegi állapotáról, valamint elárulta azt is, hogy műtétje miatt egy ideig nem állhat majd színpadra.

„Kedves Barátaim követőim, ismerőseim és spottársaim!

Vasárnap délután a saját lovardánkban történt sajnálatos balesetem következtében kórházi ápolásra szorulok, mely egy rövid ideig nem teszi lehetővé színházi és egyéb fellépéseim teljesítését!

Köszönöm mindenkinek a szeretetét, érdeklődését, aggodalmát, amit az utóbbi napokban nagyon sokan kinyilvánítottatok felém!

Én több mint ötven éve lovagolok, 30 éve aktív díjugrató versenyző vagyok, és 25 éve vezetem saját lovas klubunkat! Egészen kicsi korom óta szeretem, tisztelem, valamint az utóbbi évtizedekben tenyésztem is ezeket a csodálatos teremtményeket! A mostani balesetem sem tántorít el eme nemes állatokkal, spottársaimmal való mindennapi teendőimtől!

Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy egyáltalán nincsenek fájdalmaim, jól vagyok, és a műtétem után – mivel nagyon jó kezekben vagyok – a legrövidebb időn belül visszatérek szeretett színházaim színpadaira és fellépéseim helyszíneire!

Sok szeretettel!

Sasvári Sándor/Sasi”