Elviszlek magammal – Peller Anna és Peller Mariann D. Tóth Krisztával utazott

2018 március 11. vasárnap, 9:06

Mindketten a férjükkel dolgoznak, mindketten imádnak enni, és egykori túlsúlyos gyerekként a mai napig egyfolytában fogyókúráznak. De nagyon jól vannak a bőrükben, merik vállalni önmagukat, és nyíltan beszélnek a komplexusaikról, félelmeikről és a testükkel kapcsolatos bizonytalanságaikról. Páros interjú a Peller-testvérekkel.

Színházi próbáról kávézni vitte a Peller-lányokat az Elviszlek magammal stábja, ami azért különleges alkalom Anna és Mariann életében, mert gyermekeik születése óta alig tudtak kettesben lenni. A testvérek ennek ellenére természetesen aktív részesei egymás életének, ezt mi sem bizonyítja jobban D. Tóth Kriszta megjegyzésénél, a szuper hangulatú autózás végén: „Én adnék nektek egy saját műsort!”

Peller Anna hároméves kora óta színésznő akart lenni, háromszor futott neki a Színművészetinek, ahol szó szerint kiröhögték, mert kövér lányként Júlia szerepéből adott elő részletet. A musical szakon végzett, egykor 100 kilós színész-műsorvezető bevallja, később kamatoztatni tudta a nehéz időszakokból szerzett tapasztalatait. „Sokat adott nekem ez a sok szenvedés. Öniróniát mindenképp. Kiközösített gyerekek voltunk Mariannal, én például mindennap vettem egy csokit a suli melletti kisboltban. Nagy bánatevő tudok lenni. És mivel nagyon könnyen hízunk, ezért napi szinten küzdünk a kilókkal.”

„Mivel minket sokat csúfoltak gyerekkorunkban, egyszer szeretnék egy olyan mozgalmat indítani, amellyel ismert arcokkal körbejárjuk az általános iskolákat, ahol nyíltan beszélünk erről a problémáról a gyerekekkel” – veszi át a szót Peller Mariann, aki az Elviszlek magammal kamerája előtt őszintén válaszol arra a kérdésre, hogyan élte meg, hogy elküldték attól a műsortól, ahol most épp a saját nővére, Anna a műsorvezető? „Hazudhatnám, hogy semmit nem éreztem, és örültem. De belül kettészakadtam… Később aztán megkaptam az elégtételt, amikor hat alkalomra visszahívtak az RTL Klub Reggelijébe vendégműsorvezetőnek. És ha ez annak idején nem történik meg, akkor nem ismerkedem meg a férjemmel.”

„Ha azon múlna, hogy Mariann boldog legyen, én odaadnék mindent!” – emlékszik vissza a közel egy évvel ezelőtti történetre Anna, aki azóta vezeti férjével, Lukács Miklóssal közösen az RTL Klub napindító műsorát. Férjével kapcsolatban Anna nem szégyelli bevallani: kezdetben biztos volt abban, hogy Miki a saját neme iránt vonzódik, ezért sokáig nem is adott esélyt a férfinak. Később, amikor kiderült, hogy a nők, azon belül is Anna érdekli, villámgyorsan egymásba szerettek.

Peller Mariann, aki szintén a férjével, Juni Györggyel dolgozik együtt, elmeséli, hogy a spiritualitásról szóló műsoruk megszületésekor tele volt félelemmel. Az a kérdés foglalkoztatta, hogy fel merje-e vállalni azt, amiben ő igazán hisz? Tudta, hogy sok ember hülyének nézi miatta. Ezért kezdetben csak blogot írt a spiritualitásról. Ma viszont már nyíltan beszél a hitéről.

A Peller Annával és Mariannal készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a wmn.hu magazin YouTube-csatornáján látható.