Televíziós Újságírók Díja 2018 – Lovas Rozi, Mácsai Pál és Debreczeny Csaba is díjazott

2018 március 29. csütörtök, 10:13

Tegnap este rendezték a Televíziós Újságírók Díja idei gáláját a Pesti Vígadóban.

A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra, a legjobb férfi műsorvezető Till Attila lett, Liptai Claudiát a zsűritag kategóriában díjazták, Lovas Rozi és Mácsai Pál a legjobb színésznő illetve színész díját kapta, Debreczeny Csabát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

Ötödik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Magyarország 5, a TV2 Csoport 5, az HBO 2 elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői voltak hivatalosak.

A Pesti Vígadóban rendezett esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, extra produkcióként színpadra lépett a Seven együttes. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át.

Fotó: Facebook

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén tizenkét kategóriában hirdettek nyertest. A 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású showműsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb comedy show-t, a legjobb realityt, a legjobb gasztro realityt, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb zsűritagot, a legjobb magyar sorozatot, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt és a legjobb mellékszereplőt.

A Televíziós Újságírók Díja 2018-as nyertesei

Nagyszabású showműsor – Ninja Warrior Hungary (TV2)

Comedy show – Gyertek át! (RTL Klub)

Vetélkedő – Az 50 milliós játszma (TV2)

Reality – Survivor (RTL Klub)

Gasztro reality – A Konyhafőnök VIP (RTL Klub)

Zsűritag – Liptai Claudia (Sztárban sztár)

Női műsorvezető – Ördög Nóra (TV2)

Férfi műsorvezető – Till Attila (TV2)

Magyar sorozat – Terápia (HBO)

Színésznő – Lovas Rozi (A mi kis falunk)

Színész – Mácsai Pál (Terápia)

Mellékszereplő – Debreczeny Csaba (A mi kis falunk)