A szigetvári Vigadóban tarthatják meg Alföldiék előadását

2018 április 20. péntek, 17:13

A Pécsi Zsolnay Színház által szervezett Igenis Miniszterelnök Úr! című előadást pár napja indoklás nélkül lemondta a Pécsi Zsolnay Örökségkezelő. A darabot az eredeti időpontban, május 27-én Szigetváron tekinthetik meg az érdeklődők, a jegyértékesítés várhatóan a jövő héten kezdődik.

Alföldi Róbert, Ficza István / Igenis, miniszterelnök úr! / Fotó: Dudás Ernő

Alföldi Róbert, Ficza István / Igenis, miniszterelnök úr! / Fotó: Dudás Ernő

“Elkezdtük a tárgyalásokat a produkcióval, az Átrium Színházzal, viszont akkor tudjuk majd részletesen tájékoztatni a nagyközönséget, hogyha a szerződések aláírásra kerültek, és a technikai részletek tisztázottak. Tehát megkezdtük az egyeztetéseket. abban a pillanatban, amikor van megállapodás, akkor tájékoztatni fogjuk róla a közvéleményt” –mondta a Hír Tv-nek Fábián Szilárd, a szigetvári Vigadó Kulturális Központ vezető művelődésszervezője.

Az Átrium Film-Színház előadását – melynek egyik főszereplője Alföldi Róbert indoklás nélkül mondta le a Zsolnay Örökségkezelő, jóllehet a jegyek mintegy kétharmadát már értékesítették.

Pár hete egy beszélgetős műsort tiltottak le Zalaegerszegen, amelyben Alföldi lett volna a vendég, az estet végül Zalaszentgróton tartották meg.

“Hogyha már a humortól is félünk, az szerintem már nagyon a végét jelzi. Történelmi tanulmányainkból tudjuk azt, hogy egy társadalmi berendezkedés, ami egyre inkább erőszakosan próbálja egy irányba terelni a társadalmat, az nagyon elkezd félni a humortól” – nyilatkozta Alföldi Róbert.