Megérkezett a Mamma Mia! folytatásának utolsó előzetese

2018 május 09. szerda, 16:27

Továbbra sem tudni, hogy a Mamma Mia! egyik főhőse, a Meryl Streep által alakított Donna milyen szerepet kap a második részben, melynek címe: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba. Az viszont biztos, hogy a júliusi bemutatóig több előzetes már nem készül, a napokban látott napvilágot az utolsó beharangozó.

A trailerben Meryl Streep csak a sok visszapillantásnak köszönhetően szerepel – azt már persze tudjuk, hogy részben eredettörténetről van szó. A film és az ABBA-musical rajongói azonban nem győznek találgatni a főhős karakterének sorsát illetően.

Korábban a Donna lányát alakító Amanda Seyfried-et faggatták a történetről, ő azonban kitérő választ adott. Most Lily James-t – aki a Downton Abbey című sorozattal hívta fel magára először a figyelmet – kérdezték meg, aki a fiatal Donnát játssza.

A RadioTimes-nak a fiatal színésznő így felelt: „Nem árulhatom el… Nem akarom elrontani a nézők örömét. A történet annyira briliáns, hogy bármilyen előzetes információ tönkretenné az élményt.”

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba cselekménye előre-hátra halad az időben, vagyis előzményfilm és folytatás egyben: elmeséli, mit történt az első rész története előtt, illetve utána.

10 évvel a 2008-as Mamma Mia! után a premiert a hazai mozikban július 19-én tartják!

A filmben Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Julie Walters Andy Garcia, Dominic Cooper, Christine Baranski, és Cher is szerepel.

Forrás: Színház.org, UIP