Szamosi Zsófi: “Szívesen lennék társulati tag”

2018 november 12. hétfő, 8:04

A magyar mozikban frissen bemutatott Egy napban háromgyerekes családanyát alakít, akit úgy bedarálnak a hétköznapi teendők, hogy még a párkapcsolati válságával sincs ideje foglalkozni.  Szilágyi Zsófia Cannes-ban is díjazott filmjében új arcát mutathatta meg a hideg és domináns női figurák után. A Mindenki Oscarja óta sem érzi úgy, hogy beült volna a tutiba. Szamosi Zsófiát a 24.hu kérdezte.

A teljes interjú itt olvasható.

A kérdésre, mennyire telik rohanósan egy napja, mióta anya lett, úgy válaszolt: “Attól függ. Most például elég rohanós, hogy közeleg az Egy nap premierje, és promóciós kötelezettségeim vannak. Ilyenkor nem tudom magammal hozni a kisbabámat, így el kell vinnem a nagyihoz, aki vigyáz rá. Közben egy csomó mindent intézek a városban, majd sietek, hogy időben visszaérjek. Szóval van feladat bőven”.

Szamosi Zsófia / Fotó: 24.hu

Azt is elárulta, az Egy nap utolsú forgatási napján tudta meg, hogy gyermeket vár. “Ez egy fajsúlyos információ, ami hihetetlen erős hatást gyakorolt rám. Egy ilyen forgatáshoz pedig nagyon sok figyelemre, energiára, mentális és fizikai jelenlétre van szükség. Nehéz lett volna ezzel a tudattal forgatni. Ezt tapasztaltam is az utolsó forgatási napon, amikor már tudtam, hogy terhes vagyok. Megosztotta a figyelmemet, és nehezebben is ment a munka” – fejtette ki a színésznő.