Törőcsik Mari: “Bennem megvan az elhatározás, vissza akarok térni a színpadra”

2019 január 15. kedd, 14:05

Ha orvosai és egészségi állapota engedi, rögtön visszatér a színpadra Törőcsik Mari. A Nemzeti Színház Galilei élete című darabjának szereposztásában továbbra is szerepel a neve, hiszen a teátrumban számítanak rá.

“Nem tehetek mást, mint bízom abban, hogy eljön az idő, amikor újra szerepelhetek. Bennem megvan az elhatározás, vissza akarok térni a színpadra. Tulajdonképpen a bizakodás tölt fel. Az pedig, hogy a nevem szerepel a darab szereplői között, egyfelől nagyon jólesik, másrészről pedig megerősít abban, hogy visszatérhetek, ez fantasztikus dolog” – tudatta friss nyilatkozatában a Nemzet Színésze.

Törőcsik Mari és Zsótér Sándor a Nemzeti Színházban

“Az életem a színház, és nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Persze a közönségre is, hiszen ugyan rég nem szerepeltem már, de a mai napig elárasztanak a szeretetükkel. Az pedig, hogy gondolnak rám a Nemzetiben, nagyon jó érzés, ebből táplálkozhat az ember lelke. Hiszem, hogy rövidesen láthatnak majd szerepelni” – fejtette ki a Blikknek Törőcsik Mari, aki bár nagyon lelkes egy lehetséges fellépés ötletétől, megfogadja ápolói és orvosai tanácsát, és kíméli magát, amíg szükséges.