Vacsoraszínházi előadás? – Mit is jelent a gyakorlatban

2019 június 14. péntek, 8:07

Vacsoraszínházi előadás? Annak, aki még nem nézett végig egy ilyen darabot az Orfeumban, mint például az Anyád Kínja vagy az Apád Füle, idegenül csenghet a szókapcsolat. Nézzük, mit is jelent ez a gyakorlatban!

Képzeljük el azt, hogy a régen áhított előadás első felvonásának izgalmas percei éppen véget értek a kedvenc színházunkban! Mit is szeretnénk tenni? Harapni valamit és beszélgetni a partnerünkkel, társaságunkkal a színpadon látott eseményekről. De a sor közepén ülünk… Innen egy igazán izzasztó és embert próbáló feladatnak tűnik a büfé pultjánál álló tömeg hullámainak leküzdése egy perecért. Nekivágunk? Feladjuk? Ki-ki vérmérséklete szerint.

És hogy hogyan lehet ezt másként? Elegánsan megterített asztalhoz ültetnek le bennünket már az első pillanatban, sorban állás, tülekedés nélkül az Orfeumban. A hely atmoszférája egy hosszú nap után megnyugtató beszélgetésekre inspirál, és már az előételt is elfogyaszthatjuk az előadás kezdetét jelző félhomályig. A darab első felvonásának végén a hely személyzete lendül ismét akcióba és elegáns, jól begyakorolt koreográfiával szervírozza a vendégek számára a főételt. A darab végén szó sincs rohanásról, hiszen a desszert ekkor kerül az asztalokra és elfogyasztása közben jut idő beszélgetni, feldolgozni a darabot az asztaltársasággal. A háromfogásos vacsorát a belépőjegy ára magában foglalja.

Vacsoraszínház az Orfeumban, ahogy az Anyád Kínja színművészei látják:

Függetlenül attól, hogy az Orfeum anyaságot vagy apaságot bemutató saját humoros színdarabjai vagy vendég zenés est, alkalmasint izgalmas interaktív, nyomozós előadás zajlik éppen a színpadon, ezt hátra dőlve, jóllakottan nézhetjük végig, átélve és megértve azt, hogy mit is jelent a szervezők által megígért igényes szórakozás. A magas színvonalról a kivételes színészi előadás is gondoskodik, hiszen nem kisebb nevek állnak az Orfeum színpadán, mint az Anyád Kínjában Haumann Petra, Horváth Lili, Kisfalvi Krisztina és Oszter Alexandra vagy az Apád Fülében Adorjáni Bálint, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Sándor, akiket együtt máshol nem lehet egy darabban látni.

Váltsa meg jegyét az Orfeum nyári vacsoraszínházi estjeire online:

https://ticket.orfeum.hu/esemenyeink/