“Őszinte vagyok, szerintem máshogy nem lehet” – Kiss Diána Magdolna válaszolt

2019 augusztus 02. péntek, 8:01

Nemrég fejezték be Felméri Cecília első mozifilmje, a Spirál forgatását, melyben az egyik női főszerepben láthatjuk majd. Kiss Diána Magdolnát a vehir.hu kérdezte.


A vehir.hu cikkéből:

“Őszinte vagyok, szerintem máshogy nem lehet. Nyilván bennem is vannak olyan dolgok, amiket már nem merek kimondani. Muszáj, hogy néha lakat legyen a szájon, különben az ember könnyen megégeti magát. (…) Az igazságérzetemet egyébként sokan félreértik. Ha beszól egy rendező, valami olyat mond, ami nekem nem tetszik, akkor már nem szólok vissza. Ezek felesleges harcok. Meg azért már nem is mondogatnak oda, már benne vagyok egy ideje” – mondta Kiss Diána Magdolna.

Kiss Diána Magdolna / Fotó: Hektor

A Radnóti Színházban volt gyakornok, de Bálint András végül nem vette fel. “Szerintem én bárhová be tudok illeszkedni, de ez egy kicsit olyan, mint amikor osztályt válogatnak a Színműre. Összenézik, hogy ki-kivel passzol, és persze nem biztos, hogy mindig jól döntenek. Egy színházigazgató is kiválogathat olyat, akit aztán egy év után elküld” – mondta a színésznő.

Kiss Diána Magdolna szerint Székesfehérváron egy erős társulatba és egy hihetetlen jó csapatba került. “Mi majdnem minden nap ingázunk, sokszor ugyanazokkal a kollégákkal, ilyenkor egy másik kör alakul ki. Rengeteget beszélgetünk, ami nem minden társulatban mondható el. Szeretek Fehérváron lenni, az ingázás egy kicsit nehéz, mivel Pestről járok le, ezért az utazással körülbelül három órám megy el, ami azért hiányzik az életemből. Ha előadás után hazaérek, még legalább másfél óráig fent vagyok, megvárom, míg lemegy a vérnyomásom, ilyenkor az energiaszint még magasan van. Vagy, ha nagyobb szerepet játszottál este, elgondolkozol, vajon jól teljesítettél-e, és aki maximalista, az előadás után haragszik magára, és az megint idő, míg elrendeződik ez a kérdés önmagamban” – fogalmazott a fehérvári társulat színésze.

A teljes interjú itt olvasható.