Már forog az Így vagy tökéletes – Főszerepben Béres Márta és Fekete Ernő

2019 augusztus 17. szombat, 8:09

Augusztus elején kezdődött Varsics Péter első mozifilmjének a forgatása a fővárosban.

Így vagy tökéletes – Béres Márta és Fekete Ernő © Sághy Tímea / Szupermodern Stúdió

A napjaink Budapestjén játszódó, Így vagy tökéletes című romantikus dramedy a párkapcsolatok és az alkotás hazugságairól szól. A történet középpontjában egy ezoterikus sikerkönyvszerző (Béres Márta) és egy kiégett reklámos (Fekete Ernő) véletlen találkozása áll. Ahogy egyre szorosabb kapcsolatba kerülnek egymással, úgy gabalyodnak bele a saját érzelmeik és a jól felépített hazugságaik hálójába.

Béres és Fekete mellett Trokán NóraHais Dorottya, Lengyel TamásHegedűs D. GézaThuróczy SzabolcsGáspár TiborÓnodi Eszter és Elek Ferenc is szerepelnek a filmben. A Csurgó Csaba(Megdönteni Hajnal TímeátA Tanár) forgatókönyvéből készülő Így vagy tökéletes operatőre  Nagy András (Apró mesékHurokBibliothéque Pascal), a látványtervező Varga Judit, a jelmeztervező Andó Ildikó.

A Filmalap 349,9 millió forint gyártási támogatásával készülő romantikus dramedy producere Lajos Tamás, társproducere Köves Ábel. A 33 napos forgatás a tervek szerint szeptember közepéig tart, és a film jövőre lesz látható a hazai mozikban.