Csak neked mondom – Nagy Ervin és Lengyel Tamás beszélget

2019 szeptember 12. csütörtök, 13:48

Két művész egymás közt – rendhagyó, intim portrébeszélgetések. Folytatódik a WMN.hu és a Katona József Színház exkluzív, 12 részes videósorozata.

A Katona ajánlója:

A műsorban nem a szenzáció, hanem a személyesség, az emberi és szakmai kapcsolat a lényeg. A WMN kreatív stábja által fejlesztett formátum a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással. Elsőként Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs beszélgetését tettük közzé. A második részben Nagy Ervin és Lengyel Tamás következik:

Történetek hangzanak el egy különleges kapcsolat kulisszatitkairól, színházi- és filmes élményekről, sikerről és kudarcról, győzelemről és veszteségről, hétköznapokról és ünnepekről, egyszóval: az életről – úgy, ahogyan csak ők ketten ismerik.

A beszélgetéseket június végén, közönség előtt rögzítettük a Sufniban. A videók szeptember 2-tól hetente kerülnek majd fel a WMN YouTube-csatornájára.

Kulisszatitkokkal, werkfotókkal és érdekességekkel pedig az évad idején folyamatosan találkozhatnak a Katona és a WMN social media felületeinek (Facebook-Instagram) követői.

A sorozat forgatásáról és előkészületeiről werkfilm is készült videó: (Kazimir Annamari):

A beszélgetőtársak teljes névsora:

Borbély Alexandra – Tenki Réka
Elek Ferenc – Ötvös András
Jordán Adél – Jordán Tamás
Kovács Lehel – Lukáts Andor
Nagy Ervin – Lengyel Tamás
Ónodi Eszter – Thuróczy Szabolcs
Pálmai Anna – Hernádi Judit
Pelsőczy Réka – Bata Éva
Rajkai Zoltán – Enyedi Éva
Rujder Vivien – Mucsi Zoltán
Szacsvay László – Benedek Miklós
Szirtes Ági – Básti Juli

A sorozat létrehozásában közreműködtek:

WMN.hu: D. Tóth András, D. Tóth Kriszta, Fegyverneky Sándor, Ivancsics László, Kerepeczki Anna, Marossy Kriszta, Molnár Erika, Schneider Tamas, Szentkuti Judit, Tóth Flóra.

Katona József Színház: Balázs Krisztián, Cziegler Balázs, Csermák Zoltán, Dely Katalin, Fodor István, Fórián Péter, Kazimir Annamari, Kántor László, Mattyasovszky Bence, Mucsi Gábor, Nádor Lili, Posvanecz Jenő, Radvánszky Péter.