Kálloy Molnár Péter: “Mindig izgalmas figurákat osztanak rám”

2019 december 25. szerda, 9:35

Számtalan tévé- és játékfilmben szerepel, sokat szinkronizál. Kálloy Molnár Pétert a veol.hu kérdezte.

A veol.hu cikkéből:

“A stand-up a 90-es évek közepén jött be az országba. Amikor az HBO-n műsorra tűzték a Mennyi? 30! című sorozatot, Málnay B. Leventéék hívtak, és egy ideig részt vettem benne. De én kezdetektől színész szerettem volna lenni és nem stand-upos. Éreztem, ha picit lejjebb viszem a szintet, akkor nagyobb sikerem van. Ez veszélyes. Abbahagytam ezt a műfajt” – mesélte Kálloy Molnár Péter.

“Ez egy nehéz műfaj. Látszólag könnyednek tűnik – és akkor jó, ha annak tűnik –, de az agyunk nagyon keményen dolgozik. A mai napig olyan érzés, mint a színész lázálma, hogy nem tanult szöveget és premierje van. Hiszen a semmiből kell valamit létrehozni. Ráadásul elég nagyok az igények, a nézők elvárják, hogy szórakoztassák őket. A játék eleje mindig rémület, egészen az első nevetésig, az első reakcióig. A Beugró című műsor fontos része az életemnek. Kár, hogy nem készülnek újabb epizódok” – jegyezte meg a színész.

Számtalan tévé- és játékfilmben szerepel, sokat szinkronizál. “Mindig izgalmas figurákat osztanak rám, őrülteket vagy deviánsokat, soha nem az unalmas hősszerelmeseket. Szeretek szinkronizálni, bár már nincs annyi idő rá, mint régen volt, és ez baj. Az is, hogy nominálisan kevesebbért dolgozunk, mint húsz éve” – mondta Kálloy Molnár Péter.

A teljes interjú itt olvasható.