“Nekem kicsit több idő kell, hogy elfogadjanak” – Balázs Andrea D. Tóth Krisztával utazott

2020 január 09. csütörtök, 15:27

Néha el kell vonulnia egyedül, kutyák, macskák és a párja nélkül, hogy mindent elpakoljon a megfelelő „fiókba” fejben.

D. Tóth Kriszta szavai a beszélgetés elé:

Andiról előzetesen több barátja azt mondta, hogy nagyon „rendben van”. Én most találkoztam vele először, és ahogy beült mellém, rögtön pontosan ugyanezt éreztem. Hogy rendben van, és jó a közelében lenni. Még akkor is, amikor a családját ért hatalmas tragédiáról, a túlsúlyos kamaszként átélt fájdalmairól, vagy éppen az őt már színészként (és „Kasszás Erzsiként”) ért bántásokról mesélt.

Kiderült, hogy ez a belső erő, amivel minden helyzetet kezel, nagyrészt az apukájának köszönhető. De neki is van munkája vele: néha el kell vonulnia egyedül, kutyák, macskák és a párja nélkül, hogy mindent elpakoljon a megfelelő „fiókba” fejben. Így került a helyére „Kasszás Erzsi” is, akit nagyon szeret, és úgy érzi, igazán sokat köszönhet neki. Andi persze már a reklám is előtt bőven színész volt, tizennyolc éve játszik szuper szerepeket – elsősorban a Karinthy Színházban.

De szóba került két év múlva esedékes párizsi esküvője és az utána tervezett mezítlábas lagzi is. Sőt, Andi annyira nyíltan, nem megúszósan mesélt arról is, milyen régóta vágynak gyerekre a társával. Én pedig végérvényesen beleszerettem ebbe a „csupaszeretet” nőbe.

wmn.hu