“A naiva szerepeket már kimerítettem” – Mahó Andrea D. Tóth Krisztával utazott

2020 január 16. csütörtök, 13:01

Mahó Andrea babát vár, áprilisban születik a kislányuk. A musicalszínpadok sztárja D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában jelentette be a nagy hírt.

Az énekes-színésznő, aki jelenleg terhessége hatodik hónapjában jár, arról is mesélt, hogyan segíti a baba már most a munkájában, és hogy párjával miként készülnek a kislány érkezésére.

DTK a Madách Színházból fuvarozta haza Mahó Andreát, aki a beszélgetés első perceiben elárulta a nagy hírt. A színésznő pocakja már a december közepén készült felvételeken is gömbölyödött, és addigra a színházban sem tudta titokban tartani, hogy várandós. Annál is inkább, mivel egyik legfontosabb szerepét, a Mary Poppinst már tavaly év végén át kellett adnia, hiszen a karakter megformálása komoly, és sok esetben veszélyes fizikai munkát igényel. Más szerepeiben viszont kifejezetten segíti Andit a várandósság.

A most negyvenéves színésznő régóta vágyott már kisbabára, és sokan, sokszor kérdezgették tőle, hogy mikor érkezik már a gyerek. „Ezt nekünk is meg kellett tanulnunk kezelni. De ennek nyilván most kellett megtörténnie, most jött el az ideje, eddig biztosan más dolgom volt” – mondta az Elviszlek magammal friss epizódjában.

Andrea most jár a hatodik hónapban, és úgy tervezi, hogy színházi szerepeit februárban adja át, onnantól kezdve már csak a kislány érkezésére koncentrál. A műsorban azt is elárulta D. Tóth Krisztának, hogy úgy érzi, a legfontosabb naivaszerepeket eljátszotta már, vágyik arra, hogy összetettebb, izgalmasabb női karaktereket is megformálhasson, akár prózai szerepekben is. Olyan nőket, akiket – ahogy fogalmazott – „nem csak feleségül vesznek”.

Hogy a színházi kollégái és a családja hogyan fogadták a hírt, és hogy mennyire aggódós kismama, kiderül a WMN YouTube csatornáján látható DTK: Elviszlek magammal című műsor friss epizódjából.

Fotó: WMNmagazin/YouTube