Hamis események A dzsungel könyve élő közvetítése kapcsán – A Vígszínház tájékoztatása

2021 január 17. vasárnap, 6:45

A Vígszínház január 30-án élőben közvetíti A dzsungel könyve 25 éves jubileumi előadását. A Facebookon azonban több hamis esemény található, ami “A dzsungel könyve 25 éves jubileumi élő közvetítése” címet viseli. Ezeket álprofillal, az emberek megtévesztése céljából hozták létre.

A színház felhívja a közönség figyelmét, hogy ne adják ki adataikat, és ne utaljanak pénzt számukra. A Vígszínház online közvetítéseire kizárólag az eSzínház forgalmaz jegyeket. Könnyen ellenőrizhetik, hogy egy adott eseményt ki hozott létre. Ha a ’Szervezők’ alatt a Vígszínház neve szerepel, az biztosan a hivatalos esemény.

25. évforduló – 1300. előadás / Fotó: Cseke Csilla

Az egyetlen Facebook esemény, amit a Vígszínház hozott létre: https://www.facebook.com/events/748773399328327?active_tab=about

Jegyet az alábbi linken keresztül lehet vásárolni az előadásra: https://eszinhaz.hu/eloadasok/elo/dzsungel-konyve-202101301800

Januárban négy előadást láthatnak a Vígstreamház közvetítéssorozatában. Január 16-án a Hamlet 2019-es felvételét ifj. Vidnyánszky Attila főszereplésével, január 22-én Cseh Tamás születésnapjára a Kelet-nyugati pályaudvar című élő, koncertszínházi közvetítéssel emlékezik a teátrum. Pass Andrea A vándorkutya című, Hitchcock filmjeit idéző, meglepő és merész műve Halász Judittal, Petrik Andreával és Hirtling Istvánnal a főszerepben január 23-án, A dzsungel könyve születésnapi előadása január 30-án látható.