Budapesti színházi hétvége jár a Szegedi Szabadtéri-bérlet mellé

2016 november 21. hétfő, 15:14

Budapesti színházi hétvégével egészíthetik ki a legszerencsésebbek 2017-es Szabadtéri-élményeiket.
Egy hete indította elsősorban szegedi nézőknek szóló, karácsonyi bérletakcióját a Szabadtéri Játékok, és a hűséges Dóm téri közönség máris rengeteg kombinált belépőre csapott le.

Idén is olyan párosításokat hirdetett meg a Szabadtéri, amelyek a teljes műsort lefedik. Egyszerre válthatjuk meg például az elmúlt évadok két legnagyobb musicalsikerére, a Mamma Mia!-ra és az Ének az esőbenre szóló tiketteket is.

enek-az-esoben

Ének az esőben (Fotó: szegediszabadteri.hu)

Aki korábban minden sikerelőadást megnézett már a Szabadtérin, az biztosan kíváncsi az új produkciókra. Ilyen bérlet is váltható, ebben megtaláljuk Puccini operáját, a Toscát, az évad musicalbemutatóját, vagyis a Magyarországon még sosem látott A Notre Dame-i toronyőr című show-t és Shakespeare egy újabb vígjátékát, a Vízkereszt, vagy amit akartok címűt.

A Quasimodo kalandjairól szóló látványos előadás, melyet a Budapesti Operettszínházzal közösen mutat be a Játékok, szinte mindegyik bérlettípusban szerepel, tehát megnézhetjük párban az ABBA-musicallel, a Toscával, az Ének az esőbennel és a Vízkereszttel is. A bérletekkel ráadásul most nemcsak a nyári Szabadtéri-élményt biztosíthatják az érdeklődők, hanem értékes ajándékokat, így a fesztiválról szóló albumokat, dvd-t vagy akár Szabadtéris pólót is hazavihetnek.

A legnagyobb meglepetés azonban azokat várja, akik a honlapon keresztül feliratkoztak a Játékok hírlevelére.Ők ugyanis egy speciális kódot tartalmazó üzenetet kapnak, amivel már csak elég gyorsnak kell lenniük, és az értékes nyeremény is az övék lehet. A készlet erejéig minden tizedik, a Fesztivál Jegyirodában páros, A Notre Dame-i toronyőr előadást is tartalmazó bérletet vásárló és a kódra hivatkozó néző ugyanis plusz páros belépőt nyer a Budapesti Operettszínház egyik meglepetés előadására, illetve két főre szóló szobaéjszakát a fővárosi Hotel Novotelbe.