Karácsonyra nyári élményt – Kultkikötő utalványt is válthatunk

2016 december 08. csütörtök, 16:39

Már karácsonyra nyári élményt adhat ajándékba, aki a Kultkikötő vásárlási utalványai közül válogat.

kultkiko%cc%88to%cc%8b_karacsony_2

A Balaton déli partjának legnagyobb művészeti fesztiválja 2017-ben is várja látogatóit Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen is.

A téli hidegben egy bögre gőzölgő tea, vagy fűszeres forralt bor mellett néha jó eljátszadozni egy kellemes nyáreste  gondolatával. Ha már most tudja, hogy szeretteit balatoniparti kulturális élménnyel szeretné megajándékozni, a Kultkikötő vásárlási utalványa a legideálisabb ajándék. Az utalvány a 2017-es szezon előadásaira váltható be, az viszont elég jövő nyáron eldönteni, melyik előadások, koncertek a legszimpatikusabbak.

A Kultkikötő csapa a 2017-es nyár programját folyamatosan frissíti, hétről hétre hozza nyilvánosságra az izgalmas prózai, zenés és táncelőadások, a könnyed nyáresti koncertek listáját. Július 28-án a Quimby újra egy felejthetetlen koncerttel készül, augusztus 11-én Rúzsa Magdi énekel a Kultkikötő közönségének, az Experidance Produkció A gyöngyhajú lány balladája című előadásának balatoni ősbemutatója pedig augusztus 18-án látható majd.