35%-os elővételi kedvezménnyel és sok színházzal vár a Kultkikötő

2017 április 13. csütörtök, 16:17

Megújult weboldallal és 35%-os elővételi kedvezménnyel várja a nyarat a Kultkikötő csapata. Alig két hónap van hátra, és elstartol a Balaton déli partjának legnagyobb összművészeti fesztiválja. A 12. szezon már több, mint 200 programmal várja a visszatérő és új vendégeket három helyszínen, Földváron, Bogláron és Fenyvesen is.

 „A teljes szezon összes előadását még nem lepleztük le, de számos produkcióra már megválthatják jegyeiket azok, akik idén is önfeledt nyáresti programokra vágynak” – árulta el a Kultkikötő alapítója és igazgatója, Nagy Viktor. „Régi barátainknak feltűnhet megújult honlapunk, szerettük volna minél felhasználóbarátabbá tenni online felületünket. Nekik is szeretnénk kedveskedni az április végéig elérhető 35%-os jegyelővételi kedvezménnyel, és természetesen várjuk mindazokat is, akik még nem érezhették a Kultkikötő csapatának vendégszeretetét.”

Az idei szezon nyitó estéjén, június 23-án a Budapest Bár ad koncertet a földvári helyszínen, de már elérhetőek jegyek a július 14-i Cseh Tamás emlékestre is, melyen az ikonikus dalokat Für Anikó, Tompos Kátya, Udvaros Dorottya, Kálloy Molnár Péter, Nagy Dániel Viktor, Rudolf Péter és Szegezdi Róbert adják elő. Nincs Kultkikötő Quimby-koncert nélkül, az idei nagy balatonparti bulira július 28-án kerül sor, július 21-én este pedig a Lajkó Félix koncertezik. Kedvezményes jegyet válthat még többet között az Orlai produkció Egy őrült naplója és Egyasszony, a Thália Színház Bérgyilkos a szomszédom, a kecskeméti Katona József Színház Család ellen nincs orvosság, vagy a Játékszín Kölcsönlakás című előadására is.