Molnár Piroska, Gubás Gabi és Dobó Kata is a Nagyerdei Szabadtéri Játékokra készül

2017 május 14. vasárnap, 9:26

11 színházi társulat 15 produkciója látható a Nagyerdei Szabadtéri Játékokon június 10. és szeptember 9. között, a rendezvényt koncertek, családi programok színesítik.

Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: a programkínálat összeállításánál fontos szempont volt, hogy a műfajok közül minél többel találkozhassanak az érdeklődők. Így a klasszikus és kortárs, a magyar és külföldi vígjátékok, bohózatok mellett Broadway-musicalt, népi táncjátékot, könnyűzenei koncerteket, családi programokat is kínálnak a június 10. és szeptember 9. közötti időszakban.

Hozzátette: 11 színházi vendégtársulat 15 produkciója látható majd a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A Kecskeméti Katona József Színház például elhozza Debrecenbe a János vitéz című előadását, amelynek rendezője, Szente Vajk színművész.

Lovasi András

Lovasi András

A színházi előadásokban a közönség találkozhat majd többek között Csányi Sándorral, Gubás Gabival, Dobó Katával, Molnár Piroskával és Pindroch Csabával, míg a zenei produkciókban fellép például Lovasi András, Péterfy Bori, Falusi Mariann, Karácsony János, a Csík zenekar és Presser Gábor is.


Papp László polgármester a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: egyre népszerűbb az 1950 óta működő szabadtéri színpad, amelyet 2014-ben újítottak fel. A programokra tavaly már mintegy 25 ezren voltak kíváncsiak.

Földes Eszter

Földes Eszter

A régió egyik legnagyobb szabadtéri színháza 1017 fő befogadására alkalmas, és a kulturális turizmus kiemelt helyszíne a városban – fűzte hozzá.

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok és a DKV Zrt. jóvoltából a Nagyerdei Szabadtéri Színpad 23. évadának színházi előadásaira váltott belépőjeggyel rendelkezők térítésmentesen utazhatnak a Színpadhoz legközelebb eső „Egyetem” megállótól a „Nagyállomás” megállóig . A színházi előadásra váltott belépőjegy egyszeri utazásra jogosít, kizárólag az adott előadás napján, annak végét követően és a DKV Zrt. villamosjárataira érvényes.

További információ, esőszabályzat, online jegyvásárlás:

www.nagyerdeiszabadteri.hu