Puzzle évad a Jászai Mari Színházban

2017 június 15. csütörtök, 13:39

A színház társulata a következő évad hat felnőtt bemutatójához készített fotókat és szelfiket.

Jászai Mari Színház / Játék a kastélyban / kampányfotó

Jászai Mari Színház / Játék a kastélyban / kampányfotó

„A 2017/2018. évad kommunikációját nem véletlenül építettük fel a puzzle forma köré, tekintettel arra, hogy az évad valamennyi előadása az igazság keresésének legkülönfélébb útjait járja be. Az igazság pedig olyan apró részletekből épül fel, akár a puzzle. Igaz ez az évadra, de igaz ez külön-külön az egyes előadásokra is. Igyekszünk majd az évad képzeletbeli puzzle-jének valamennyi elemét megtalálni és sikeresen a helyére illeszteni” – mondta Crespo Rodrigo igazgató az évadot hirdető kampány fotózásán.

Jászai Mari Színház / Terror / kampányfotó

Jászai Mari Színház / Terror / kampányfotó

A színház társulata – Bakonyi Csilla, Crespo Rodrigo, Dévai Balázs, Danis Lídia, Egri Márta, Honti György, Kardos Róbert, Király Attila, Maróti Attila, Megyeri Zoltán, Mikola Gergő, Szabó Emília és Végh Péter – a 2017/2018. évad hat felnőtt bemutatójához készített fotókat és szelfiket.

Jászai Mari Színház / Tizenkét dühös ember / kampányfotó

Jászai Mari Színház / Tizenkét dühös ember / kampányfotó

Az új szezonban Forgács Péter a Stuart Mária című drámát, Guelmino Sándor A mi osztályunkat és a Játék a kastélyban című vígjátékot, Paczolay Béla a Tizenkét dühös ember című bűnügyi játékot, Simon Kornél a Csoportterápiát, Vidovszky György pedig a Terrort rendezi majd.