Garázsbanda avagy pattanásig feszült kamaszok – Koncertszínház Kőszegen

2017 július 25. kedd, 10:05

Vinnai Bandy alias Vinnai András GARÁZSBANDA című koncertszínházi produkcióját mutata be a Kőszegi Várszínház és a Dekk by Dumaszínház produkció július 28-án.

Vinnai András, Szabó Zoltán, Jankovics Péter

Vinnai András, Szabó Zoltán, Jankovics Péter

Ajánló:

Minden legendás rockzenekar egy garázsban kezdte. Mindannyian ugyanazt az álmot látták: a garázskapu kitárul, és ők meg sem állnak a világhírig. Akadnak persze olyan bandák is, akiknél az a bizonyos garázskapu csak nagyon nehezen akar kinyílni, és még ha ki is nyílik, nem a Wembley stadion jelenik meg mögötte, hanem a helyi művház. Esetleg a suli tornaterme. Vagy a rendőrrel fenyegetőző szomszéd.

Garázsbanda

Petya, Zotyesz, Bandy és Gabcsy tizenöt évesen alapítanak bandát, és miután tisztázzák, mi a különbség a verze és a refrén között, be is indul a rock’n roll! Szűk nacikba töltött világfájdalom! Lázadás bármi ellen! Átgondolatlan tetoválások! Stagediving közönség nélkül! Egy legendás zenekar útja a teljes ismeretlenségből a tökéletes feledésbe!

 Szabó Zoltán, Jankovics Péter, Vinnai András

Szabó Zoltán, Jankovics Péter, Vinnai András

Játsszák:
Jankovics Péter – Petya
Szabó Zoltán – Zotyesz
Vinnai András – Bandy

Zene és Dalszövegek: bonsai boy
Technikus: Regele Csanád, Gere Gábor
Produkciós munkatárs: Kiss Réka Judit
Rendezőasszisztens és produkciós vezető: Mattyasovszky Zsolnay Bálint

Ez az előadása NEM a Jurisics várban kerül bemutatásra, hanem a DR. NAGY LÁSZLÓ EGYMI DÍSZTERMÉBEN (9730 KŐSZEG, KISS JÁNOS UTCA 31.)!

Időpont: 2017 Július 28., 20:30 óra