Idén is vár a Petőfi Művészeti Liget Dunaújvárosban

2017 július 29. szombat, 15:11

A Bartók Kamaraszínház július 19-én, 21-én és 23-án is várja az érdeklődőket.

Szulák Andrea

Szulák Andrea

Július 19-én 20 órától Családi kör a Zenepavilonban. A gyermeknevelés tele van felemelő és szeretetteljes pillanatokkal, de olykor megható, máskor kihívásokkal teli, esetenként abszurd és vicces helyzeteket is tud szülni. Polgár Lilla közreműködésével egy család mindennapjaiba kapunk bepillantást, ahol a családtagok életének fontosabb eseményeit próbálja bemutatni versek, prózák és dalok segítségével.

Július 21-én a Szulák Andrea Quintet lép fel a Művészteraszon. Tagok: Szulák Andrea ének, Balázs Elemér dob, Balázs József zongora, Egri János basszusgitár, Komjáti Áron gitár.

Július 23-án Elsa Valle és az Afrocando koncertje hallható a szabadtéri színpadon. A frenetikus ritmusok és isteni dallamok hazájából, Kubából származó tüzes, féktelen energiájú énekesnő, Elsa Valle a közönség nagy kedvence. Az afro-jazzt a vérében hordozó művésznő Afrocando névre keresztelt új zenekara az afro-jazz és a bebop jegyeit ötvöző, összetett ritmusvilágú, s egyben dallam-orientált muzsikát játszik. A csapatot a hazai jazz-élet jól ismert szereplői alkotják, élükön az énekesnő férjével, Winand Gáborral, Európa egyik legegyedibb jazz énekesével, aki ezúttal a szaxofon mellett még billentyűs hangszeren is játszik.