Pécsett látható Bartis Attila első színházi rendezése

2017 október 27. péntek, 11:38

A Pécsi Harmadik Színház közönsége novemberben két alkalommal: 6-án, hétfőn és 7-én kedden este hét órakor tekintheti meg a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának Rendezés című előadását, melynek írója és rendezője egyszemélyben Bartis Attila.

A pécsi teátrum hirdetménye szerint jegyek már csak korlátozott számban kaphatók mindkét előadásra!

A Rendezés című előadás Bartis Attila első színházi rendezése. A rendhagyó író-rendező állapotról a premiert megelőzően Bartis Attila így nyilatkozott: „Amíg egyedül ülök az íróasztalnál, csak a saját bőrömet viszem a vásárra. A színház az más, ott mindenkiért felelős vagyok, aki belecsöppent ebbe az egészbe.”

A szereposztás tagjai: Korpos András, P. Béres Ildikó, Kádár Noémi, Kiss Bora, Kilyén László, Bartha László Zsolt, Galló Ernő, Csíki Szabolcs, Varga Balázs. Látványtervező: Márton Erika. Rendezőasszisztens: Kölcze Kata.

A magyarországi vendégszereplést megelőzően az előadás Marosvásárhelyen is megtekinthető 2017. november 3-án, pénteken 19.30-kor a Nemzeti Színház Kistermében.

Jegyek válthatók a Kultúrpalotában működő jegyirodában (tel.: 0372 951 251) hétköznaponként 12.00-17.30 óra között, a színházi jegypénztárban hétköznapokon 9.00-15.00 óra között és előadások előtt egy órával (tel.: 0365 806 865). Online jegyváltásra a www.biletmaster.ro honlap vehető igénybe.

Naprakész információk a Színház honlapján: www.nemzetiszinhaz.ro és Facebook-oldalán: www.facebook.com/tompamiklos.