Megyei Prima Díjat kapott Cseke Péter

2017 december 07. csütörtök, 16:30
Cseke Péter színidirektor, Szabó István piarista tanár és Bán János író-újságíró érdemelte ki az idei Bács-Kiskun Megyei Prima Díjat.

Cseke Péter

Cseke Péter

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének helyi szervezete 12. alkalommal rendezte meg a Megyei Prima Gálát a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelben november 24-én. A díjazottak a tíz kategória győztes közül kerültek ki, ám hogy ki lett 2017 három „Primája”, az csak a helyszínen, a látványos gálaműsorokat követő díjátadó ceremónián derült ki. A két műsorvezető, Märcz Fruzsina és Ferencz Bálint elsőként a Kecskemét City Balett művészeit konferálták fel, akik Barta Dóra, kifejezetten erre az estére készült koreográfiáját mutatták be.

A közönség ez után ismerkedhetett meg a kategória győztesekkel, majd következett az est fénypontja, a győztesek kihirdetése.

– Óriási boldogság volt számomra a jelölés, az pedig, hogy én is azok között lehetek, akik ezen a gyönyörű estén átvehetik a rangos elismerést, elmondhatatlan büszkeséggel és örömmel tölt el – mondta köszönő beszédében Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója.

A három Prima Díj mellett gazdára talált a közönségdíj, amelyet Pethőné Kővári Andrea karnagy vehette át. Tőzsér Judit, a Gong Rádió ügyvezetője pedig különdíjban részesült.