Drámapedagógiai workshopot tart a Kerekasztal Szombathelyen

2018 január 08. hétfő, 15:18

Január 10-én, szerdán 17 órakor drámapedagógiai workshopot tart a Weöres Sándor Színház és a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ helyi tanárok és a társulat színészeinek közreműködésével.

Kerekasztal

Kerekasztal

A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ Kelet-Közép-Európa első színházi nevelési társulata. Küldetésük olyan színházi előadások megvalósítása, amelyek interaktív módon, a drámapedagógia eszköztárát is használva vetnek fel olyan társadalmi és erkölcsi kérdéseket, melyek életkortól függetlenül mindenki számára érdekesek.

Társulatuk óvodás kortól egészen a felnőtt korig minden korcsoport számára kínál színházi nevelési programot. Előadásaikat a színházi és a színházi nevelési szakma elismert képviselőivel együttműködve, a saját, közel negyed évszázados tapasztalatukra építve valósítják meg. Munkájuk a különböző színházi formák és pedagógiai módszerek kölcsönhatására épül. Játszóhelyük elsősorban a Marczibányi Téri Művelődési Központ, de elviszik előadásaikat az ország bármely pontjára és határainkon túlra is.