5 éves a Kecskemét City Balett – Nyílt nappal ünnepelnek

2018 január 21. vasárnap, 13:08
Szeretnéd kipróbálni, milyen érzés, ha a táncpartnered profi művész? – erre is lehetőséged lesz, ha február elsején, az 5. születésnapját ünneplő Kecskemét City Balettel tartasz izgalmas programokkal teli nyílt napján.

A tavalyi sikeren felbuzdulva jelképesen ismét kitárja a nézők előtt a próbaterem kapuit a Kecskemét City Balett társulata. Aki tavaly lemaradt a különleges eseményről, most bepótolhatja a mulasztást, akik pedig részt vettek, azoknak sok újdonsággal készül Barta Dóra, a KCB vezetője.

A program február elsején 17 órakor látványos kiállítás megnyitóval veszi kezdetét a nagyszínházban. Az elmúlt 5 év bemutatóit megörökítő, festői szépségű fotográfiákból összeállított tárlatot Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere nyitja meg.

Ezt követően 18 órától a Kelemen László Kamaraszínházban folytatódnak a nyílt nap eseményei! A résztvevők az est első felében különleges bemutató szemtanúi lehetnek, amely bepillantást enged a táncosok hétköznapjaiba, egy-egy próbafolyamat kulisszatitkaiba, lerántja a leplet a tánc műfajával és a művészekkel kapcsolatos tévhitekről. A program második felében fontos szerep jut az interaktivitásnak! Szeretnéd kipróbálni, hogyan lehet a KCB-be felvételizni? Kíváncsi vagy, milyen érzés, ha a táncpartnered profi művész? Vagy egyike lennél a keveseknek, akik magukra ölthetik az operairodalom egyik ismert művének klasszikus balett-jelmezét? Akkor nincs más hátra, tarts velük február elsején! 

A nyílt napon való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az info@hiroskozpont.hu e-mail címen.