Süsüvel és számos újítással vár a szárszói Csukás Színház

2018 június 12. kedd, 16:09

Kutyánszky Kázmér, a Nagy ho-ho-horgász, Pumukli, Mekk-Elek és természetesen Süsü, a sárkány is fellép a Csukás Színház színpadán.

Csukás István a szárszói Csukás Színház előtt

Csukás István a szárszói Csukás Színház előtt

A teátrum elmúlt nyolc éves működése során gyerekek tízezreinek arcára csalt mosolyt előadásaival. A programokat várhatóan idén még több gyerek látogatja majd, mivel az önkormányzat szerződést kötött a Református Diákmozgalommal, amely több száz gyerek táboroztatását oldja meg Balatonszárszón a szünidőben.

“A programok tervezése során a legfontosabb szempont volt, hogy magyar darabokat mutassunk be és Csukás István történeteit. A Dumaszínház harmadik éve szerepel nálunk és nagyon örülünk neki, hogy repertoárba tették a Csukás műsort. Igazi különlegesség lesz a Sárkányfesztivál idején a kaposvári Roxínház Süsü musicalje. A híres egyfejű történetét előadja majd a HADART Színház is az évad folyamán. Idén már június 23-tól lesznek előadások, egészen augusztus 25-ig. Ezzel is éreztetjük, hogy a balatoni szezon nem csak másfél hónap, hanem a Csukás Színház évada a tanévzárót követően kezdődik és a szünidő végéig tart. Az idei szezonra a színészek is komfortosabb körülmények között készülhetnek az előadásokra, hiszen az önkormányzat saját százmilliós turisztikai pályázati csomagjából 15 millió forintot fordít öltözőépítésre” számolt be Dorogi Sándor polgármester.

Forrás: sonline.hu

 
 

Kapcsolódó anyagok