8 hét alatt 8 előadással szerepel a Játékszín a siófoki Színparton

2018 július 07. szombat, 9:00

Nyolc hét alatt 309 művészt utaztat Siófokra a Játékszín. Az idén ötéves teátrum jóvoltából nyolc előadás látható a déli part legnagyobb játszóhelyén olyan sztárokkal, mint Hernádi Judit, Nagy-Kálózy Eszter és Lengyel Tamás. Az első előadás július 7-én a Primadonnák lesz.

Foki Veronika, Puskás Peti / Játékszín: Dog Story / Fotó: Juhász G. Tamás

A Játékszín produkciói és vendégelőadásai nyolc szombat este várják a Kálmán Imre Szabadtéri Színpad közönségét. A siófoki Színpart nyári programjában sokak mellett fellép Udvaros DorottyaSzulák AndreaRudolf PéterFischl Mónika és Homonnay Zsolt, de Siófokra érkezik többek közt Nagy SándorLévay ViktóriaDobó KataMolnár Áron és Szente Vajk, valamint a musical műfaj legújabb generációjának képviselői, köztük Foki VeronikaTóth Angelika és Puskás Peti, Szemenyei János és Egyházi Géza.

Szente Vajk s Nagy Sándor / Játékszín: Primadonnák / Fotó: Juhász G. Tamás

A nyolc előadásos sorozat kínálata sokszínű, musicalek, vígjátékok, operett, Hernádi Judit önálló műsora és egy Cseh Tamás-est is szerepel a palettán. A Játékszín saját produkciói közül két vérbő komédia, a Primadonnák és a Kölcsönlakás, valamint a májusban bemutatott Off Broadway-produkció, a Dog Story látható a Színparton. Vendégelőadással érkezik a Budapesti Operettszínház  A chicagói hercegnő-vel,  a Soproni Petőfi Színház a Sing Sing Sing musical show-val készül, és  bemutatkozik a nagyszabású Sakk (Chess) musical is. Látható a különleges, zenés összeállítás, a Hernádi Pont, a Cseh Tamás-est pedig igazi színfoltja lesz a Színpartnak. Az előadások zavartalan lebonyolítását összesen közel száz fős színházi stáb segíti a háttérben.

Hernádi Judit a HERNÁDI pont c. előadásban / Fotó: Orlai Produkciós Iroda

Az ötéves Játékszín, Budapest egyik legfelkapottabb színháza, egész nyáron a minőségi szórakozást kedvelő közönség kedvében jár a legnagyobb befogadóképességű balatoni játszóhelyen. Bank Tamás, a Játékszín igazgatója a Színparttal kapcsolatban kiemelte: „Ekkora feladatra magánszínház még nem vállalkozott. Bár a Teréz körúton sem ért még véget a szezon és telt házakkal játszunk, indítjuk a siófoki sorozatot. Gőzerővel dolgozunk a közönségért” – hangsúlyozta.