Idén is várják a strandolókat a Pannon Várszínház produkciói

2018 július 18. szerda, 10:15

A Pál utcai fiúk, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról és több Mesevarázs előadás is várja az alsóörsi strand közönségét a nyár folyamán a Pannon Várszínház jóvoltából.

Fotó: veol.hu

Fotó: veol.hu

“A víz közelsége és a befogadó emberi környezet teszi igazán szeretetteljessé az itteni nyári színházat” – mondta el Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója az alsóörsi strandon tartott sajtótájékoztatón. A helyszínválasztás nem volt véletlen, hiszen idén két esti előadást is láthatnak majd a nézők közvetlenül a Balaton partján.

A hétvégi produkciót követően a fürdőhely közönsége augusztus 11-én a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rockmusicalt láthatja Novák Péter, Gazdag Tibor, illetve több mint negyven további színész előadásában. A teátrum természetesen az egészen fiatal színházkedvelőkre is gondolt, így a kisgyermekes családokat július 21. és augusztus 18. között minden hétvégén – hol szombat, hol vasárnap délelőtt tizenegy órától – interaktív zenés játszadozásra, a Mesevarázs című produkcióra várják a társulat tagjai.

A Pannon Várszínház nyári színházként összesen negyvenkét előadást mutat be országszerte, kiemelt helyszínei közé tartozik a veszprémi várbörtön udvara, de több alkalommal megfordulnak a Balaton partján is, érdemes közelgő előadásaikról a színház honlapján tájékozódni.

Forrás: Veszprémi Napló