Csibészek a Csibészekért – A csíksomlyói árvaházak javára szervez gálát a Pécsi Balett

2019 február 11. hétfő, 13:48

Kolonits Klára, Wiedemann Bernadett, Kovácsházi István, Molnár Levente, Dinyés Dániel és Szécsi Máté fogott össze a Pécsi Balettel és a VoiSingers kórussal, hogy egy káprázatos gálát varázsoljanak a pécsi Kodály Központba.

Az est teljes bevételéből tartós élelmiszert, játékot és műszaki cikkeket adományoznak a Szent István Lovagrend közreműködésével a csíksomlyói árvaházakban nevelt 200 magyar árva gyermeknek.

Voisingers

Voisingers

Házigazdák: Uhrik Dóra Kossuth- és Liszt-díjas Érdemes művész és Szécsi Máté operaénekes, az est megálmodója, aki már 20 esztendeje szervezi a csíksomlyói árva gyermekek számára a koncerteket és az adomány-utakat.

Pécsi Balett: Belső vonzás

Pécsi Balett: Belső vonzás

A jótékonysági esten mutatja be a Pécsi Balett: Belső vonzás című új egyfelvonásos produkcióját, melynek koreográfusa Molnár Zsolt, a társulat Harangozó-díjas, Fülöp Viktor-ösztöndíjas ifjú tehetsége. A második részben az operairodalom gyöngyszemei csendülnek fel a világhírű operaénekesek előadásában, Dinyés Dániel zongoraművész közreműködésével, majd a VoiSingers meglepetés-koncertje következik. A szünetben extra programokkal és jótékonysági könyvvásárral várják az adni vágyó vendégeket.

A rendezvény fővédnöke és támogatója Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, köszöntőt mond Gergely István ’Tiszti’, az árvaház vezetője és Menczer Tamás államtitkár.

Jegyinformáció: kodalykozpont.hu | pecsibalett.hu