M/ÁMOR – Budakalászon vendégszerepel a Terminál Workhouse

2019 április 20. szombat, 17:19

A Shakespeare-komédiák sajátos dramaturgiáján alapuló, ízig-vérig mai vígjátékot mutat be a Terminál Workhouse fiatal alkotókból álló csapata, egy kis magyar valósággal megfűszerezve.

Makkoshotyka polgármesterének egyetlen lánya holnap tartja esküvőjét a falu volt TSZ-elnökének fiával. Az egész község lázasan készül, ám – ahogy az már lenni szokott – a dolgok nem mennek simán. Az esküvő előtti éjjelen a falu kocsmárosa és a Sztárlájt partiszerviz által delegált csapos-zenész-humánmanipulátor fondortudományos pálinkájával jól megkavarják a szerelmesek életét. Előbukkannak a legféltettebb titkok meg a sámándob meg a kisgömböc, és minden szál összegabalyodik. Mert minek a varázslat, ha a valóság is meghökkentő dolgokra képes?

Terminál Workhouse: M/ÁMOR / Fotó: Zellei Boglárka

Terminál Workhouse: M/ÁMOR / Fotó: Zellei Boglárka

Játsszák: Gerlits Réka, Kálóczi Orsolya/Bakonyi Alexa, Géczi Zoltán, Molnár Gusztáv. Írta: Dancsecs Ildikó (Shakespeare Szentivánéji álom cselekménye és a színészek improvizációja alapján). Rendezte: Dömötör Tamás. Zene: Pagonyi András. Zenél: Simon Attila. Jelmez: Tóth Hajni. Produkciós vezető: Gáspár Anna.

Terminál Workhouse: M/ÁMOR / Fotó: Zellei Boglárka

Terminál Workhouse: M/ÁMOR / Fotó: Zellei Boglárka

M/ÁMOR, VAGY AMIT AKARTOK
zenés vígnépszínművelet Shakespeare Szentivánéji álma alapján
Időpont: 2019. április 23. (kedd) 19.00
Helyszín: Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár
(2011 Budakalász, Szentendrei út 9.)