Csoportterápia – Tasnádi Csaba rendezése a Mézesvölgyi Nyár színpadán

2019 július 08. hétfő, 7:38

Július 21-én a Mézesvölgyi Nyár nagyszínpadán látható a Veres 1 Színház előadása.

Ajánló a darab elé:

Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. Hol lehet az orvos?

A váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történet során további kérdések merülnek fel. Milyen problémákkal küzd egy operaházi balett-táncos, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában búvárfelszerelés nélkül vagy, hogy mi történt Velencében ’85 nyarán…

Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt a mjuzikelkámedi felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába, ami ez esetben nem más, mint a Piróth Gyula Művelődési Ház II/6-os terme egy esős csütörtök délutánon.

Vígjáték a lélekről, esendőségről, vágyakozásról, útkeresésről… azaz rólunk.

A szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: Szente Vajk és Galambos Attila. Zenéjét szerezte: Bolba Tamás. Koreográfia: Bakó Gábor. Rendező: Tasnádi Csaba.

Szereplők: Molnár Gyöngyi, Pál Tamás, Balázs Andrea, Dósa Mátyás, Mészáros Árpád Zsolt, Zorgel Enikő.

Esőnap: 2019. július 24. (20.30). Az esőnappal kapcsolatos információk a Mézesvölgyi Nyár Általános Szerződési Feltételei oldalon találhatók.