KedvesZsámbék 3.0. – Hámori Gabriella, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Ervin idéz meg nagy magyar költőket

2019 július 11. csütörtök, 7:00

Merészségről, szabadságról, boldogságról, viccről, irodalomról szól a Zsámbéki Színház sorozatának következő része július 13-án.

Fenyő Iván

A Zsámbéki Színház ajánlója:

Költészet és muzsika…Nagy magyar versek… Négy színész és egy zenész…

Június közepén indult a KedvesZsámbék című sorozat, amely a város emblematikus helyszínein, első sorban a középkori Romtemplom csodálatos falai között – illetve időjárástól függően a Zárdakert árnyas fái alatt felállított színpadnál – várja az irodalmat szerető közönséget.

Különleges, meghitt esték ezek, ahol irodalom és zene segíti egymást a színpadon, ahol nagy magyar színészek és nagy magyar költők személyisége és gondolatai találkoznak és hoznak létre feledhetetlen pillanatokat, amiket még sokáig magunkkal vihetünk.

A KedvesZsámbék 3.0 esten, július 13-án a Romtemplomnál Hámori Gabriella, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Ervin előadásában velünk lesz versben és dalban Karinthy Frigyes, Petőfi Sándor, Kis Ottó, Varró Dániel és Erdős Virág. Zongorán Balázs József jazz-zongorista közreműködik, az előadást Seres Tamás rendezte.

…Mint aki halkan belelépett,
És jönnek távol, ferde illatok
Mint kósza lányok és hideg cselédek
Kiknek bús kontyán angyal andalog
Mint aki halkan belelépett.
Mint aki halkan belelépett,
Valamibe… s most tüszköl s fintorog…

/Karinthy Frigyes: KOSZTOLÁNYI DEZSŐ “A szegény kis trombitás szimbolista klapec nyöszörgései” című ciklusból/

Nagy Ervin

KedvesZsámbék 3.0.

Előadják: Hámori Gabriella, Elek Ferenc, Fenyő Iván, Nagy Ervin. Zongorán közreműködik: Balázs József. Rendezte: Seres Tamás.

2019. július 13. | 20.00 óra | Romtemplom, Corvin János utca

Jegyértékesítés és információ: Tourinform Zsámbék | 2072 Zsámbék, Szent István tér 3. 23/342-318 | [email protected] Jegyárak: 2.500 Ft. Kombinált jegy (helyszínre szállítással): 3.000 Ft.

Jegyek válthatók az előadások napján a helyszínen és online. Pénztárnyitás az előadás kezdete előtt egy órával. Csak készpénzes fizetési lehetőség.

A rendezvények előtt fél órával SZÍNHÁZI JÁRAT indul a Zsámbéki Művelődési Ház elől (Etyeki utca 2. ) az események helyszínére (Bázis, Romtemplom), majd az előadások után vissza Zsámbékra a Budapestre közlekedő helyközi járathoz. Utolsó helyközi járat indulási időpontja Zsámbékról: 22:32

Amennyiben igénybe kívánják venni a transzfer-szolgáltatást, a jegyvásárlásnál kérik válasszák a kombinált jegy-típust! A szállítás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kérik, hogy a kombinált jegyet lehetőség szerint az előadás napját megelőző napig szíveskedjenek megváltani!