A Csokonai Színház is jelen lesz az idei Campus Fesztiválon

2019 július 15. hétfő, 12:59

Az idei Campus Fesztiválon, új kezdeményezésként a fesztivál történetében, két napig főszerepet kap a művészet. Idén mutatkozik be első alkalommal a Campus Art, a Nagy Művészetválasztó, ahol mindenki kipróbálhatja, melyik művészeti ág a leginkább testhez álló számára.A két napig tartó művészeti fesztiválon ott lesznek hazánk művészeti és kulturális intézményei, művészeti tevékenységet folytató szervezetei, öntevékeny csoportjai, alkotói közösségei. Az ő segítségükkel interaktív módon lehet kipróbálni a képző-, ipar-, zene, szín- vagy táncművészet fogásait, de bele lehet kóstolni a média design vagy a fotózás világába is.

Az ingyenesen látogatható Campus Art a Békás-tó területén várja az érdeklődőket július 19-én és 20-án 14:00 órától 20:00 óráig.

A nagyszerű kezdeményezéshez a debreceni színház is csatlakozott. A standjuknál megmutatják, milyen sokféle művészember dolgozik a színházban, hiszen nem csak színészek, de operaénekesek, jelmez- és díszlettervezők, koreográfusok nélkül sincsen színház.

Állandó programként jelmezszínezővel, keresztrejtvényekkel, fotóparavánnal, jelmezpróbával, kelléknézegetővel és társasjátékokkal várjuk a standhoz érkezőket, pénteken és szombaton pedig 15.00  órától instant cirkusz, 16.00 órától éneklés, 17 órától színész gyorstalpaló, 18 órától pedig drámajáték lesz a program.