Földes Eszter, Kamarás Iván és Vecsei H. Miklós a KedvesZsámbék következő vendégei

2019 augusztus 01. csütörtök, 8:09

Június közepén indult a KedvesZsámbék című sorozat, amely a város emblematikus helyszínein, elsősorban a középkori Romtemplom csodálatos falai között – illetve időjárástól függően a Zárdakert árnyas fái alatt felállított színpadnál – várja az irodalmat szerető közönséget.

„Azt szeretem Tamás sorozatában, hogy nincs benne irodalmi sznobizmus” (Földes Eszter az atv-nek)

Különleges, meghitt esték ezek, ahol irodalom és zene segíti egymást a színpadon, ahol nagy magyar színészek és zenészek és nagy magyar költők személyisége és gondolatai találkoznak és hoznak létre feledhetetlen pillanatokat, amiket még sokáig magunkkal vihetünk. A KedvesZsámbék estek ízét emellett a sok kedves és spontán pillanat adja, az összenevetések, egy nem várt asszociáció vagy éppen verscsere.

“A szereplőket úgy szeretem összerakni, hogy nagyon különbözőek legyenek, általában nem egy színházban játszanak. A zenésznél pedig az a fontos, hogy a tematikához legyen köze, tudjon kapcsolódni” – fogalmazott a sorozat kapcsán Seres Tamás, rendező.

A KedvesZsámbék ettől kedves, mert emberi, mert a pillanatban születik és mert nem várt szerzőket és műveket tesz befogadhatóvá a közönség számára.

Elhangzanak nagy magyar költők ismert versei éppúgy, mint kortárs költők legújabb, kevéssé ismert művei.

A KedvesZsámbék 4.0 esten, augusztus 4-én a Romtemplomnál Földes Eszter, Kamarás Iván és Vecsei H. Miklós lesznek a vendégek, az est háziasszonya Ugron Zsolna, a zenész pedig ki más lenne ebben a társaságban, mint Lovasi András?! Az előadást Seres Tamás rendezi, jegyek a zsambekiszinhaz.hu és a jegy.hu oldalakon kaphatók.

Jegyárak: 2.500 Ft
Kombinált jegy (transzferrel): 3 000 Ft

Jegyek válthatók az előadások napján a helyszínen és a jegy.hu online felületén: https://zsambekiszinhaz.jegy.hu
Az előadás helyszíne: Romtemplom, Corvin János utca
Időpontja: augusztus 4. | 20.00 óra