Egy papagájt és két farkast fogadott örökbe a kecskeméti színház

2019 szeptember 06. péntek, 12:14

Együttműködést kötött a kecskeméti Katona József Színház és a Kecskeméti Vadaskert, melynek egyik első mérföldköveként a teátrum nevelőszülővé vált – számolt be a baon.hu.

A gyermekelőadások apropóján egy hullámos papagájt és egy alaszkai farkaspárt fogadott örökbe a színház.

Fotó: baon.hu

Nagy boldogság számomra, hogy a két intézmény között létrejön egy ilyen szoros kapcsolat. A feladatunk, hogy a családok minél színvonalasabb szórakoztatását időről időre megoldjuk. Gyakorlatilag ez az együttműködés már el is indult, hiszen aki az Állatkertek Éjszakáján ellátogatott a vadaskertbe, és megőrizte a jegyét, ha bemutatja a színházban, tíz százalék kedvezménnyel válthatja meg családi bérletét” – mondta Cseke Péter igazgató. A kedvezményes családi bérletek szeptember 6-ig vásárolhatók meg a színház jegypénztárában, melyek két előadást tartalmaznak, az Aladdin és a csodalámpa dalos mesét, valamint a Péter és a farkas zenés mesejátékot.

A gyermekelőadások kapcsán a két intézmény közötti együttműködés rögvest el is érkezett második lépcsőfokához: a kecskeméti teátrum egy hullámos papagáj és egy alaszkai farkaspár nevelőszülője lett. A kék hullámos papagájt az Aladdin és a csodalámpa produkció kapcsán rögtön el is keresztelték: a Jágó nevet kapta.

Forrás: baon.hu