Állati színjáték – Valcz Péter várja a szülőket és tanárokat Nyíregyházán

2019 november 24. vasárnap, 13:50

A Móricz Zsigmond Színház Állati színjáték című előadásának alkotócsapata szülőket, tanárokat és óvónőket vár szakmai beszélgetésére arról, hogyan is hat a gyermek lelki fejlődésére online korunk fantasztikuma.

A szervezők meghívója:

A Móricz Zsigmond Színház Állati színjáték című, soron következő gyermek előadásának alkotócsapata meghívja Önt, kedves Szülő, Tanár úr/hölgy és Óvónő egy egyórás, felszabadult, szakmai beszélgetésre arról, hogy akkor most hogyan is hat tulajdonképpen a gyermek lelki fejlődésére online korunk fantasztikuma. Internetfüggők vagyunk legtöbben, akkor mégis milyen példát, taktikát, pedagógiát érdemes alkalmazni a gyereknevelés során? Kutatásokat, félelmeket, alternatívákat gyűjtöttünk össze, hogy egy közös tapasztalat-megosztás keretében tudatosítsuk önmagunkban: ezzel a problémával bizony a mi generációnk szembesül először. És hogy nincs semmi baj – csak beszéljünk róla.
 
Az Állati színjáték című mesedarab során ezt a problémát dolgoztuk fel, és az előadás kísérőprogramjaként – december 4-én 17.30-kor – most Önöket invitáljuk. A program gyerekbarát. Vagy inkább szülőbarát. Amíg mi a Művész Stúdió színpadán a fentiekről diskurálunk, addig a darab jelmeztervezői a gyerekekkel anyagot festenek.

Valcz Péter / Fotó: Török Dániel, kultura.hu

A programra a belépés ingyenes, de a gyerekrészleg regisztrációhoz kötött, mert a kapacitásaink egyszerre mindössze 15 gyermek figyelmét képesek lekötni.

Házigazda: Valcz Péter – az Állati Színjáték című előadás rendezője
Szakértő: Tass Alexandra – nevelési tanácsadó
Gyerekprogram: Pink Póniló – Kudron Anna
Szervező: Tamás Attila és a Móricz Zsigmond Színház

2019.december 4. szerda, 17:30
Művész Stúdió
 
Regisztrálni az info@bencsvilla.hu email címen lehet 2019. december 3. 16 óráig, a tárgy mezőbe kérjük, írják be: “Állati színjáték beszélgetés”

Az Állati színjáték című előadást november 29-én mutatja be a Móricz Zsigmond Színház bérletszünetben és Nyíregyháza legtöbb óvodása látja majd. Az előadásról további információt itt talál.