Évbúcsúztató gálaműsorral készül a szolnoki színház

2019 december 02. hétfő, 15:30

Vidámsággal, kedvességgel, nosztalgiával és humorral teli szilveszter estét ígér a Szolnoki Szigligeti Színház az Aba-Novák Kulturális Központ Színháztermében.

Fotó: Szolnoki Szigligeti Színház

Balázs Péter igazgató meghívója:

Tisztelt szolnoki közönség!

Ugye várják már a Szilveszteri Gálát, amit idén tizenharmadik, illetve tizennegyedik alkalommal ünnepelhetünk együtt? De miért is mondom ezt? Mert ebben az évben felkérést kaptunk az MTVA-tól, hogy a trianoni békediktátum százéves évfordulójának apropóján a Kolozsvári Nemzeti Operával együtt készítsünk szilveszteri produkciót, amelynek felvételére decemberben Kolozsvárott kerül majd sor. Számunkra azonban a szolnoki nézők legalább olyan fontosak, mint a televízió közönsége, ezért ragaszkodunk ahhoz, hogy ne csak a képernyőn, hanem Önökkel együtt, élőben is köszöntsük az új esztendőt!

Fotó: Szolnoki Szigligeti Színház

Olyan műsorral készülünk az Önök szórakoztatására, amely tele lesz vidámsággal, kedvességgel, nosztalgiával és humorral, hogy végre elengedhessük az egész évi fáradalmakat és feltankoljunk örömmel, lelkesedéssel az eljövendő évre. Társulatunk kiváló oszlopos tagjai mellett viszontláthatják Bot Gábort, Lőrincz Juditot, Járai Mátét, Szolnoki Tibort és Zsadon Andreát, akik boldogan térnek vissza a Tisza partjára Önökhöz. Előadásukban régi és új slágerek, jól ismert operettrészletek, huncut kuplék, klasszikus áriák csendülnek majd fel Tassonyi Zsolt karmester vezetésével, olyan magas színvonalon, ahogy azt a Szigligeti Színház Szilveszteri Gálaműsoraiban megszokhatták.

Szeretettel várjuk Önöket, koccintsunk 2020-ra együtt!

Balázs Péter

Fotó: Szolnoki Szigligeti Színház

Jegyek kaphatók a Szolnoki Szigligeti Színház Szervező-és Jegyirodájában 15.000,-13.000,-11.000,-8.000,-Ft-os áron. Szervező-és Jegyiroda Szolnok, Kossuth utca 17-23. Nyitvatartás hétköznap 09.00-17.00 óráig. Telefon: 56/424-063, 56/422-902, e-mail: jegyiroda@chello.hu.