Szikora János a Fehérvári Szenátus tagja lett

2019 december 25. szerda, 14:30

A Vörösmarty Színház igazgatója a jövőben alelnökként segíti az új Fehérvári Szenátus munkáját.

Dr. Cser-Palkovics András polgármester tanácsadó testületének feladata, hogy javaslatok, vélemények, kritikák megfogalmazásával elősegítse a város fejlődését többek között a gazdaság, a kultúra, az oktatás és a sport területén.

Fotó: Havasi Tímea, ÖKK

A Városházán tartotta alakuló ülését december 17-én az új Fehérvári Szenátus. A testület teljesen megújult tagsággal, ám változatlan feladatkörrel, továbbra is Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármesterének tanácsadó csoportjaként látja el munkáját a jövőben.

A Fehérvári Szenátus 2011 márciusában alakult meg a szakmájukban kimagaslóan teljesítő, tiszteletre méltó, ismert és elismert polgárokból. A polgármester tanácsadó testületének feladata, hogy javaslatok, vélemények, kritikák megfogalmazásával elősegítse a város fejlődését többek között a gazdaság, a kultúra, az oktatás és a sport területén.

Az újjászerveződött testület a Városházán tartotta meg alakuló ülését. A Fehérvári Szenátus elnöke továbbra is dr. Cser-Palkovics András polgármester. A Szenátus a tervek szerint havonta ülésezik, és megvitatja a várost érintő stratégiai kérdéseket, fejlesztéseket, illetve minden olyan közügyet, amely érinti, érdekli Székesfehérvár polgárait.

Forrás: Havasi Tímea, ÖKK