Palladium Szeged – Új befogadó kamaraszínház kezdi meg működését

2020 február 24. hétfő, 15:29

Alföldi Róbert és Veiszer Alinda pódiumbeszélgetésével nyit a Palladium Szegeden, amelynek helyszíne az IH Rendezvényközpont lesz március 13-án este.

A Palladium célja, hogy az ország különböző pontjain már sikerrel bemutatott kamaradarabokat Szegeden is bemutassa. A Palladiumot működtető kft. bérleti konstrukcióban keres helyet az előadásokhoz, a produkciók nagyságától függően, így egyenlőre nincs állandó épületük.

2020 április 18-án Szegedre érkezik Nagy Anikó a Jentl musicallel. Májusban Szily Nóra is előadást tart A Sokoldalú Nő – Életreceptek címmel, illetve érkezik Németh Gábor Freakency bűvész showja is. A tavasz zárásaként május 27-én a HeArt Társulat bemutatja a Gellérthegyi álmok című darabot, amelynek főszereplői Kálmán Henrietta és a Valahol Európában is szereplő Károlyi Krisztián lesznek.

Zsurzs Kati, akinek hangja sokaknak ismerős lehet a Született feleségek, a Klinika, a Csengetett – Mylord, és az Esmeralda című sorozatokból, egy kis ajándékkal kedveskedett az új színházi kezdeményezésnek, az Ő hangján fogja a nézőket köszönteni a színház.

A Palladium Szeged programjai elérhetőek a www.palladiumszeged.hu oldalon.