Workshopokkal és vendégelőadásokkal vár márciusban a ZUG Színház

2020 március 06. péntek, 16:14

A szegedi ZUG Színház és Művészeti Tetthely workshopokkal és vendégelőadásokkal várja az érdeklődőket március során.

A hónapban tovább folytatódik a Kommunikációs tréning Büky Beáta (színész, kommunikációs tréner) vezetésével minden kedden este. A tréning remek alkalom az önfejlesztésre, az önmegismerésre, hogy aztán a kurzus végén magabiztosabb, határozottabb személyként kommunikálhassunk. Nem csak a személyiséget fejleszti, hanem az előadói technikákat is, így sokkal magabiztosabb, meggyőző beszédet vagy előadást tarthatunk.

E-Mancik

Március 19-én az E-Mancik Színházi Manufaktúra látogat el a ZUG Színházba a Verslábak neccharisnyában című előadással. Négy színésznő boncolgatja magát – kortárs és XX. századi költőnő versein keresztül – líraian és prózaian, ihletetten és olykor profánul, magas sarokba bújtatott verslábakon billegve. Ajánljuk ezt az estét minden nőnek, aki szívesen körüljárná a saját problémáit, kételyeit, kérdéseit más aspektusból is, ajánljuk a férfiaknak, akik szeretnének többet tudni a nőkről, ajánljuk mindenkinek, aki szereti a verseket, és azoknak, akik még nem tudják, hogy szeretik őket, és azt is meg merjük ígérni, hogy ezek után fogják.

Március 21-én a Homo Ludens Project Humánia című előadása és fiktív, (anti)utópikus országa egy napra áttelepül Szegedről Debrecenbe a DESZÍNÁZ jóvoltából. Az előadás a haza, hazaszeretet és jövőkép kérdésére keresi a választ a körülbelül 60 perces humoros előadás keretében. Neked mit jelent a haza? Hogyan tennél egy jobb jövőért? Debrecenben elmondhatott az ötleteidet.

Humánia

Március 26-án egy montázs készítő workshopot fogad be a ZUG Színház. A kézműves programok kedvelőinek és a képek szerelmeseinek ajánljuk az eseményt. Itt kreatívan, közösségben kísérletezhetsz azzal, hogy mi egy izgalmas kollázs titka, hogyan illesztheted össze a különböző anyagokat egy izgalmas koncepcióvá. A workshop során a saját képnyelv megtalálása a cél.

Április 25-én a Babits Mihály Produkció Az influencer című előadását tekinthetik meg az érdeklődők. Van-e kiút onnan, ahol minden kapcsolatot felülírt a hájp? Milyen élet az, amiben az instagram a valóság? Hihetünk egy kényszeres öncsaló vallomásának? Te lájkot dobsz majd, vagy dühös fejet?

Az influencer

Április 3-án a Ziggurat Project hozza el Nagy az Isten… című előadását. A produkció nem beszéd alapú, így a külföldiek számára is érdekes, izgalmas élményt nyújthat az este. Orwell Állatfarmja inspirálta az alkotókat, hogy eljátszanak három karakter éles karikírozásával, a nézők bevonásával, illetve a hangok, zajok mentális állapotunkra való hatásával.

A ZUG Színház és Művészeti Tetthely (Szeged, Gyertyámos u. 4.) továbbra is befogad workshopokat, előadásokat és programokat. Ennek részleteiről a homoludensproject@gmail.com címen tájékozódhatnak.