A Szegedi Pinceszínház is bezár

2020 március 16. hétfő, 7:54

Bár a 100 fő feletti korlátozás nem vonatkozik rájuk, mégis nagy kockázatnak tennék ki nézőiket, munkatársaikat.

A Szegedi Pinceszínház közleménye:

Kedves Nézőink!

Bár szerettünk volna tovább működni a színészeink érdekében, azokért, akik az előadásokból élnek, akiknek minden más előadását lemondtak, akiknek most nincs már más munkája, akiknek már nem maradt más csak mi, de be kell látnunk, hogy bár a 100 fő feletti korlátozás nem vonatkozik ránk, mégis nagy kockázatnak tennénk ki a nézőinket, munkatársainkat.

Fotó: szegedma.hu

Nagyon sokat őrlődtünk, hiszen a színészeinknek mi maradtunk az utolsó mankó. Így nagyon nehéz szívvel úgy döntöttünk, hogyha ezzel hozzájárulunk a járvány terjedésének a lassításához, csatlakozva a többi színházhoz, március 16-tól határozatlan időre bezárjuk kapuinkat a nagyközönség előtt. Azért mondjuk, hogy a nagyközönség előtt, mert mi színészek tovább próbálunk, alkotunk, hogy amint lehet, újult erővel és új bemutatóval várjuk vissza nézőinket.

Jegyek visszaválthatók március 30-ig 9-14h között a színház titkárságán (hétköznap). Hogy ne maradjanak teljesen Pinceszínház nélkül, feltöltjük honlapunkra az idei évadunk egyik legkedvesebb munkáját, a “Tíz perc rádiószínház” eddigi hanganyagait, mely eredetileg az iskolás korosztálynak készült, ezzel segítve a korlátozásokkal teli időszak tartalmas eltöltését.

Bármilyen változás lesz, azt azonnal jelezzük! Megértésüket köszönjük és vigyázzanak magukra és egymásra!

Tisztelettel:
Kancsár Orsolya, a Szegedi Pinceszínház ügyvezető igazgatója