Videó-rejtvényben közli évadtervét a kecskeméti színház

2020 március 28. szombat, 8:51

Az ország legújabb nemzeti színháza közösségi oldalán, online videó-rejtvény formában jelenti be a 2020/21-es évad műsorát. Íme az első rész.

A videókban a produkciók címeit ismertetik a művészek, az Activity-játékból ismert mutogatás, körülírás és rajzolás technikájával, így invitálva játékra a közösségi oldalt követőket, akik kommentekben küldhetik el címjavaslataikat. A nap végén a helyesen tippelt kommentelők között pedig nyereményjegyeket sorsolnak majd az adott előadásra.

A műsorismertetés érdekessége, hogy a társasjáték-formulához nem a koronavírus járvány szolgált alapötletként, hanem eredetileg is így tervezte évadbejelentését a teátrum. A sors iróniája, hogy az ötlet kompatibilissé vált a kialakult helyzettel, hiszen így biztonságosan tudja játékba hívni közönségét a színház. Az első videó-rejtvényt március 28-án tette közzé a színház Facebook-oldalán.

Mi lesz a Kecskeméti Színház 2020/2021-es évadának első bemutatója?

24 órán keresztül lesz alkalmuk a kommentet elküldeni. A sorsolás ezt követően történik, a nyertes nevét az oldalon közzé teszik. A játékszabályzat itt érhető el.