Áprilisban indulnak a Jászai Mari Színház online közvetítései

2020 március 31. kedd, 9:14

Április elejétől régebbi előadásait közvetíti a tatabányai színház. Első online előadásuk Háy János Házasságon innen és túl című színdarabja lesz április 3-án és 4-én.

A Jászai Mari Színház ajánlója:

Ezekben a nehéz időkben sem szeretnénk elengedni a nézőink kezét, hiszen továbbra is missziónknak érezzük, hogy osztozzunk Önökkel azokban a feledhetetlen pillanatokban, melyeket a színház nyújthat mindenki számára.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy még ha a jelenlegi helyzetben személyesen nem is tudunk találkozni, mindannyian érezzük: a Jászai igenis tovább él!

Így április elejétől folyamatosan igyekszünk online közvetíteni régebbi előadásainkat. Ha lemaradt róluk, azért, ha pedig látta és újra megnézné őket, azért csatlakozzon hozzánk.

Előadásainkat Facebook oldalunkon, élő videóban tekintheti meg, minden héten kétszer: először péntek este 20 órától, majd az ismétlést szombat délután 17 órától.

Major Melinda, Kaszás Mihály / Házasságon innen és túl / Fotó: Szvatek Péter

Első online előadásunk Háy János Házasságon innen és túl című színdarabja lesz.

→ online közvetítés: 2020. április 3. 20 óra
→ online ismétlés: 2020. április 4. 17 óra

Az előadás weboldala itt található.

A közvetítést mindig néhány perccel korábban elindítjuk, hogy mindenkinek legyen ideje csatlakozni az előadás kezdéséig. Több felvonásos előadásainkat szünettel, két részletben közvetítjük majd.

Figyelem! Az előadásaink csak ezekben az időpontokban lesznek elérhetőek.

A Jászaisok