A kecskeméti színház is csatlakozott az ingyenes piaci kiszállításhoz

2020 május 02. szombat, 9:07

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház is csatlakozott ahhoz a városi mozgalomhoz, amelynek keretén belül az idős korosztály számára nyújtanak segítséget a napi bevásárlásban.

Pál Attila és az almák / Fotó: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

A piaci élelmiszerek házhozszállítása Szemereyné Pataki Klaudia polgármester kérésének megfelelően indult el a Kecskeméti Piac a Hírös Sport Nonprofit Kft. és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház összefogásával.

A kezdeményezéssel a teátrum és a piac a hatvanöt év feletti kecskemétieket támogatja, hiszen a járványügyi korlátozások miatt az ő korosztályuk került nehezebb helyzetbe. A teátrum részéről Boda Zoltán gépkocsivezető, Diószeghy Attila anyagbeszerző, valamint Szegvári Júlia és Pál Attila színművész is segít a piaci kiszállításban.

„A megrendeléseket a piaci diszpécserek a 06 30 470 5056-os mobiltelefonszámon várják hétfőtől péntekig, reggel 8-tól 13:00 óráig. A rendelés minimális értéke 3000 forint. Az előző nap azzal végződik, hogy a rendelési igényeket az árusok felé továbbítják, így ők pontos tudják, hogy másnapra milyen mennyiségű és kiszerelésű termékcsomagokat állítsanak össze. Úgy 7:30-kor, egy útvonalterv alapján megkezdjük a kiszállítást. Arra külön figyelünk, hogy a hűtést igénylő, romlandó árukat a lehető legrövidebb időn belül kiszállítsuk. Amikor egy adott címre megérkezünk, telefonon felhívjuk a Vásárlót, és átadjuk neki a megrendelését” – mondta el Boda Zoltán.

A rendelhető termékek és aktuális áraik ide kattintva tekinthetők meg.