Eklektikon 2048 – Megtekinthető a k2 Színház és a Miskolci Nemzeti Színház közös produkciója

2020 május 09. szombat, 9:06

Ezen a héten a 2018-2019-es évad egyik nagy kedvencét, a k2 Színház és a Miskolci Nemzeti Színház közös produkcióját, az Eklektikon 2048 című előadást láthatják Benkó Bence és Fábián Péter rendezésében. Az előadásfelvétel vasárnap 22 óráig érhető el a színház Facebook-oldalán.

„Adjunk az élménynek!” – Önök is segíthetik a Miskolci Nemzeti Színház munkáját

A miskolci színház hetek óta igyekszik a járványhelyzetben is elérhetővé tenni a kulturális élményeket egy-egy korábbi előadásának online közvetítésével. A kialakult helyzet miatt a kulturális színtér alkotói, dolgozói nehéz idők elé néznek, éppen ezért ezentúl lehetőségük lesz támogatni a teátrumot.

Örömmel tapasztalta a színház, mekkora az érdeklődés az online közvetítések iránt: több tízezer néző követte a teátrum online elérhetővé tett produkcióit eddig. Sok megkeresés is érkezett a nézők felől, hogy valamilyen módon szívesen támogatnák a színházat ezekben a bizonytalan időkben. Mostantól erre lehetőségük lesz!

Miskolci Nemzeti Színház, k2 Színház: Eklektikon 2048 / Fotó: Gálos Mihály Samu

Ha követik az online közvetítéseket, támogathatják a Miskolci Nemzeti Színház alapítványát. Az egyszeri adomány 1500 Ft-os támogatást jelent, de természetesen más összegű felajánlást is szívesen fogad a teátrum. A befolyt adományok a Miskolci Nemzeti Színház munkatársait segítik, akiknek megélhetése a mostani járványügyi helyzet miatt veszélybe került.

Ezen a héten a 2018-2019-es évad egyik nagy kedvencét, a k2 Színház és a Miskolci Nemzeti Színház közös produkcióját, az Eklektikon 2048 című előadást láthatják Benkó Bence és Fábián Péter rendezésében. Az előadásfelvétel csütörtök (május 7.) este 19 órától vasárnap este 22 óráig érhető el a színház Facebook-oldalán.

A támogatási összeget és a felajánlásokat az alábbi számlára várja a Miskolci Nemzeti Színház:
“Hódolván Tháliának Használunk a Hazának” Alapítvány
Bankszámlaszám: OTP Bank 11734004-20349802-00000000
Kérik, a közlemény rovatban tüntessék fel: Adjunk az élménynek.