A színház előtti téren kezdik el az elmaradt bérletes előadások pótlását Veszprémben

2020 május 31. vasárnap, 11:48

200 fős nézőteret alakítanak ki szabadtéren, megfelelve a biztonsági óvintézkedéseknek. Lesz maszk, távolság és amire régóta vágyunk, színház – jelentették be az első Petőfi BérletEST alkalmával. A nyári program részletes menetrendjét jövő héten ismertetik.

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A Veszprémi Petőfi Színház ajánlója:

A közelmúltban bejelentettük a jövő évad műsortervét és elkezdődött a bérletezés, melynek kiemelkedő eseménye a bérletek éjszakája lesz. Idén kicsit másként kerül megrendezésre az érvényben lévő egészségügyi szabályok miatt. A torlódásokat elkerülve, összesen négy ponton várjuk majd a jövő évad bérleteseit a színháznál és természetesen a megszokott rendkívüli kedvezmények is élnek június 5-én, pénteken este.

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A népszerű fesztiválokat is megtartjuk a nyár folyamán. A “Lélektől lélekig” Érzékenyítő Fesztivált a tervek szerint júliusban láthatják a nézők, a Rátonyi Róbert Operettfesztivál időpontja pedig augusztus 19-20. lesz.

A szomorú emléknap előtt tisztelegve, június 4-én zárt ajtók mögött mutatjuk be a Békediktátum Trianon 100 című dokumentumjátékot. A Veszprém Televízióban és a színház Facebook-oldalán élőben követhetik a produkciót.

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A Petőfi BérletESTet színesítette, hogy számos népszerű dal is felcsendült a színház művészeinek előadásában, melyeket a jövő évad repertoárjából hoztak, illetve egy rövid kvíz részeként néhány ajándék is gazdára talált.

A Petőfi BérletEST legközelebb két hét múlva, csütörtökön jelentkezik a Kossuth utcai VIP pont elől.