Köszönetnyilvánító előadással kezdi meg új évadát augusztusban a Pécsi Nemzeti Színház

2020 július 13. hétfő, 9:27

Augusztus 4-én köszönetnyilvánító előadással kezdi meg új évadát a Pécsi Nemzeti Színház a Pécsi Balett által működtetett Pécsi Nyári Színházban.

A Pécsi Nemzeti Színház közleménye:

Pécs Megyei Jogú Város önkormányzata és a Pécsi Nemzeti Színház társulata a kormányzati kezdeményezéssel létrejött Köszönjük, Magyarország! programhoz csatlakozva az augusztus 4-i előadással mond köszönetet mindazoknak a civileknek és szociális dolgozóknak, akik a legelesettebb pécsiekről gondoskodtak a legnehezebb időkben is.

Az új koronavírus mindannyiunk számára nehéz és nyomasztó időszak volt. A szociális területen dolgozóknak azért, mert rengeteg plusz munkát adott nekik a járvány. Nekünk éppen ellenkezőleg azért, mert a veszélyhelyzetben a függöny nem gördülhetett fel.

Fotó: Körtvélyesi László

Ünnepeljük együtt, hogy újra nyithatnak a színházak! A jegyeket Pécs Megyei Jogú Város önkormányzata juttatja el a meghívottaknak.

Kicsit másképp, de mégis kinyitja kapuit a pécsi Káptalan Kert. A rövidített formában megvalósuló Pécsi Nyári Színház műsorán kizárólag pécsi előadások kapnak helyet.

A Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Nyári Színház koprodukciójában korábban létrejött “Balfácánt vacsorára” és a “Boeing, Boeing” című előadásokat, valamint a Pécsi Harmadik Színház “A szent család” című produkcióját láthatja a közönség augusztus 4-től.

Előadásnapok:

Balfácánt vacsorára – 2020. augusztus 5. 21.00 (esőnap augusztus 6.)
Boeing, Boeing – 2020. augusztus 8. 9. 21.00 (esőnap augusztus 10.)
A szent család – 2020. augusztus 13. (esőnap augusztus 14.)

Jegyeket a Pécsi Nyári Színház honlapján vásárolhatnak: www.pecsinyariszinhaz.hu.