KedvesZsámbék! a Szerelemről Borbély Alexandrával, Fekete Ernővel és Wunderlich Józseffel

2020 július 20. hétfő, 7:03

Július 24-én látható a KedvesZsámbék! sorozat következő alkalma a Zichy-kastélyban: József Attila, Tóth Árpád, Áprily Lajos és Arany János szerelmes verseit Borbély Alexandra, Fekete Ernő és Wunderlich József tolmácsolja.

A Zsámbéki Nyári Színház ajánlója:

“Miért van az, hogy a gondtalan vidámság perceiben is egyszerre csak valami különös hangulatváltozás következik: a nevetés még jóformán el sem hagyta az arcot, s az arc – ugyanazok között az emberek között – máris egészen más kifejezésű, vonásait egészen más fény világítja meg?” (Gogol)

Különleges, meghitt esték, ahol irodalom és zene segíti egymást a színpadon, ahol nagy magyar színészek és zenészek és nagy magyar költők személyisége és gondolatai találkoznak és hoznak létre feledhetetlen pillanatokat, amiket még sokáig magunkkal vihetünk.

A KedvesZsámbék! estek ízét emellett a sok kedves és spontán pillanat adja, az összenevetések, egy nem várt asszociáció vagy éppen verscsere.

Szerzőink: József Attila, Tóth Árpád, Áprily Lajos, Arany János. Előadják: Borbély Alexandra, Fekete Ernő, Wunderlich József. Zenél és közreműködik: Lotfi Begi. Rendező: Seres Tamás.

Címlapfotó: Fejér János